Over Camile

Schermafbeelding 2019-12-06 om 16.47.29

Nieuwsgierig geworden naar de persoon achter de kunst?

Mijn naam is Camile Aquino, geboren in Brazilië. Daar heb ik mijn diploma als mode ontwerpster  behaald. Ik heb ook 4 jaar Architectuur gestudeerd, maar kwam tot de ontdekking dat daarmee mijn creativiteit teveel  gevangen zat. Het heeft mij wel extra inzicht gegeven in 3D en het gebruik van licht wat pas kont bij het schilderen.

Vanaf 5 jaar oud zijn mode en kunst mijn passie, mode ontwerper worden was mijn droom. En dat is gelukt!

Als klein meisje was ik al gefascineerd door de kleding en accessoires van mijn moeder. Het was nog een andere wereld en allen beleven was niet genoeg. Ik wilde zelf creëren en weten hoe alle mooie dingen  ontworpen en gemaakt werden.

Toen ik 5 jaar was leerde ik tekenen en met de hand naaien. Zo kon ik mijn creativiteit goed ontwikkelen. Het feit dat ik altijd nieuwsgierig en leergierig ben maakt mij een autodidact kunstenaar. Alles wat ik wil leren en creëren doe ik met studie, toewijding en liefde. Kunst komt uit je hart!

In Brazilië heb ik in 10 jaar een succesvolle carrière opgebouwd als mode ontwerpster en visagiste. De liefde bracht mijn naar Nederland en gaf mij de gelegenheid om mijn kunstcarrière verder te ontwikkelen.

Het is mijn uitdaging om kunst te maken die vanuit uw hart spreekt en een fijn gevoel geeft.

LAATSE POSTS